ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Miešadlá a čerpadlá EISELE

Miešadlá a čerpadlá EISELE

Miešadlá a čerpadlá EISELE. Tá správna voľba v pomere ceny a kvality.

Ako výrobca čerpadiel a miešadiel sa Franz Eisele und Söhne GmbH and Co. KG môže obzrieť späť na viac ako 130-ročnú históriu spoločnosti – a mimoriadne úspešnú: S našimi inovatívnymi strojmi a službami v oblasti poľnohospodárstva a bioplynu sa vedúcu pozíciu a sú právom hrdí na to, že patria k lídrom na nemeckom trhu.

Poháňaní know-how, ktoré sme si vybudovali počas mnohých desaťročí, ako rodinná spoločnosť v Lais neustále vyvíjame nové riešenia pre všetko, čo sa týka čerpadiel a miešadiel – vždy s ohľadom na neustále sa meniace podmienky na trhu.

Napriek dlhej tradícii je náš pohľad pevne nasmerovaný do budúcnosti s jediným cieľom:

Inšpirovať našich zákazníkov produktom Eisele.

komletnú ponuku miešadiel a čerpadiel nájdete tu:https://agroobchod.sk/miesadla-a-cerpadla/?content

 

Založenie spoločnosti

Založenie firmy Franz Eisele und Söhne továreň na výrobu čerpadiel a zlievareň železa vtedy 23-ročným vyučeným Wagnerom Franzom Eisele v pobočke Laiz v Sigmaringene.

Vynaliezavosť

V roku 1903 sa začína zavádzanie elektromotorov, ktoré Franz Eisele úspešne integruje do sortimentu. Jeho vynaliezavosť je odmenená nemeckým cisárskym patentom.

 

Rozšírenie spoločnosti

Rozšírenie firmy a začlenenie zlievarne sivej liatiny. Je postavená veľká dielňa a spoločnosť neustále rastie. V roku 1927 sa počet zamestnancov zvýšil na približne 60.

Smrť zakladateľa

Zakladateľ spoločnosti Franz Eisele zomiera vo veku iba 62 rokov. Jeho synovia Josef a Carl Eisele a ich švagor Adolf Zeller spoločne preberajú vedenie spoločnosti.

Povojnové roky

Výroba je obnovená po vojnových rokoch. Počas tejto doby bolo vyrobené prvé mobilné odstredivé čerpadlo. Čerpadlá Eisele sa už stali pojmom kvality a spoľahlivosti.

Inovácia mobilných čerpadiel uľahčuje reštart.

 

Povojnové roky

Výroba je obnovená po vojnových rokoch. Počas tejto doby bolo vyrobené prvé mobilné odstredivé čerpadlo. Čerpadlá Eisele sa už stali pojmom kvality a spoľahlivosti.

Inovácia mobilných čerpadiel uľahčuje reštart.

Nové čerpadlá

Rozšírenie produktového portfólia o vzpriamené vertikálne čerpadlá s elektromotorom, pohonom PTO alebo ich kombináciou, ako aj o prvé mobilné ponorné motorové čerpadlo s núteným chladením.
 

Inovácia mobilných čerpadiel uľahčuje reštart.

Bernd Eisele

V roku 1980 prevzal vedenie Bernd Eisele a od roku 1985 ho podporoval jeho brat Michael Eisele. V dôsledku toho sa portfólio produktov pre poľnohospodárstvo bude neustále rozvíjať.

Nový a ďalší vývoj

Inovatívne novinky a ďalší vývoj z rokov 1982-1985 zahŕňajú ponorné motorové miešadlá, ponorné motorové čerpadlá a prvé rotačné čerpadlo od Eisele. Kvalita a spoľahlivosť zariadení podčiarkujú reputáciu spoločnosti:

Vyrobené v Nemecku.

S inováciami do budúcnosti

Neustály vývoj a rozširovanie výroby s využitím najnovších výrobných noriem ako aj technických inovácií a s prihliadnutím na neustále sa meniace podmienky.

Čerpadlá a miešadlá Eisele sú dnes známe po celom svete a neustále sa používajú!

Koniec konštrukcie sudového vozňa

Kvôli koncentrácii na hlavnú činnosť sa výroba sudových vozňov prerušuje.

Buduje sa nová výrobná hala a s ohľadom na digitálnu budúcnosť sa optimalizujú početné prevádzkové procesy pre ich efektivitu pomocou procesne orientovaných riešení.

Nová výrobná hala a testovacie centrum

Je otvorená nová výrobná hala a dokončené testovacie centrum, ktoré bude v budúcnosti slúžiť na výskumné a vývojové účely. Všetky čerpadlá a miešadlá tu môžete skontrolovať ich výkon.

Dominik Eisele

Dominik Eisele vstupuje do rodinnej firmy v piatej generácii.

S cieľom vytvoriť základ pre ďalší rast na európskych a medzinárodných trhoch zavádza mnohé inovácie a digitalizačné opatrenia.

Tie vedú k zefektívneniu procesov, z ktorých vďaka väčšej transparentnosti profituje aj viac ako 100 zamestnancov.

Ďalší pokrok

Ďalší vývoj spoločnosti pokračuje:

V roku 2018 bude uvedená do prevádzky nová, ultramoderná a energeticky úsporná lakovňa. Zmluvná výroba prostredníctvom vyvrtávačky plechov je redukovaná a výroba je optimalizovaná s ohľadom na hlavnú činnosť.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia