ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Batérioví pomocníci sú budúcnosťou našich domácností

Batérioví pomocníci sú budúcnosťou našich domácností

 

 

 

 

Asi každý, kto žije v modernom prostredí, zachytil, že batérie sú aktuálne mimoriadne v kurze. Netýka sa to pritom len automobilov, batérie si pomaly, ale isto, svoju cestu dláždia aj do našich domácností. Takto poháňané domáce prístroje je možné dostať prakticky kamkoľvek a silou sa častou vyrovnajú ich elektrickou šnúrou viazaným súrodencom.

Vysávanie s batériovým viacúčelovým vysávačom Kärcher

 

Aké batériové prístroje máte na výber? 

Ešte pár rokov dozadu boli v móde batériové ručné minivysávače – to už dnes ani zďaleka neplatí. Vysokotlakový čistič Kärcher K2 Battery set je silák na pohľadanie a umožňuje sa dostať aj tam, kde nie je elektrická zásuvka.

Využijete ho na čistenie malých áut, ako aj priestoru okolo domu. Batéria vydrží minimálne 17 minút, pričom toto zariadenie môžete pohodlne s hadicou Kärcher prepojiť so zdrojom vody (napr. vedrom).

Obrovská sila tlaku aj na baterky 

Špeciálny prístroj Kärcher KHB 5 Battery set je vďaka mimoriadne dobre navrhnutému dizajnu určenému do ruky silákom, s ktorým odstránite aj zažratú špinu. Stačí ho pomocou hadice Kärcher spojiť so zdrojom vody a máme to – ideálny pomocník na rýchle čistenie okolo domu je tu. Zostatkový čas umývania (dokopy 10 minút) vidíte na LED displeji, k čomu si môžete prispôsobovať aj potrebný čas na prácu.

Tlak 24 BAR efektívne a rýchlo očistí záhradný nábytok alebo náradie, pričom vďaka jeho tvaru ste absolútne voľní pri jeho používaní. Samozrejmosťou je tu aj možnosť výmeny batérie za nabitú.

Aj vysávať sa dá „na baterku“ 

Vravíte si, že batériový viacúčelový vysávač v bežnej veľkosti neexistuje? Omyl – existuje a volá sa Kärcher WD 3 Battery Premium set. Ide o silný vysávač s antikorovou nádobou, ktorá zbiera všetky chytené nečistoty. Inteligentná hubica disponuje špeciálnymi štetinami, ktoré zbierajú špinu rýchlo a efektívne.

Vysávanie auta s batériovým vysávačom

Keď sa k nejakej nečistote neviete dostať, pomôže vám šikovná funkcia fúkania, vďaka ktorej špinu dostanete von. Vďaka pohodlnému manévrovaniu sa dostanete aj do miest, ktoré ste nečakali.

Malý vysávač do auta aj do malej izby 

Ak hľadáte niečo menšie, akumulátorový vysávač Kärcher WD 1 Compact Battery set je to pravé pre vás. Ide o vysávač, ktorý si s nečistotami v ničom nezadá po dobu až 10 minút pri plne dobitej batérii. Ideálne sa hodí napr. do auta, kde ním ľahko povysávate omrvinky po deťoch alebo blato od psa. Nádoba na nečistoty má až 17 litrov a je tu aj funkcia ofukovania. Slovo „praktický“ je jednoducho dokonalým synonymom tohto pomocníka.

Vysávanie auta - akumulátorový vysávač Kärcher WD1

Stanete sa aj vy milovníkmi batériových prístrojov?

 

celú našu ponuku batériových pomocníkov nájdete tu ►https://www.agroobchod.sk/zahradne-naradie-pre-domacnost

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia