ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Ako vybrať správny zdroj k elektrickému oplotku

Ako vybrať správny zdroj k elektrickému oplotku

Zdroj k elektrickému ohradníku. Ako na to?

Naše zdroje elektrického oplotku ponúkame v niekoľkých modelových radách, ktoré ponúkajú rôzne funkcie a sú vhodné na rôzne použitie. Pred kúpou generátora k elektrickému oploteniu, dobre zvážte plánovanú dĺžku elektrického oplotenia, jeho umiestnenie a druh chovaných zvierat. Od týchto kritérií sa totiž odvíja potrebná výkonnosť zdroja. Ďalej premyslite, či máte v mieste plánovanej elektrickej ohrady možnosť pripojiť sa k sieti. Pokiaľ nie alebo očakávate od zdroja k elektrickému oplotku viac, zvoľte kombinované zdroje elektrického ohradníku, ktoré ponúkajú viac praktických funkcií a možností, oproti základným sieťovým generátorom.

Ohradník musí pri kontakte prekonať odpor zvieracej kože. U citlivých zvierat ako sú psy, kone a dobytok preto vždy udržujte minimálne napätie 2500 V. U menej citlivých zvierat, ako sú kozy alebo ovce, odporúčame aspoň 3000 V. Počítajte ale aj s odporom, ktorý hodnotu napätia prirodzene znižuje. Významný úbytok napätia spôsobujú okrem iného zvody do zeme, ktoré najčastejšie zapríčinia vysoké porasty v okolí zapojenia elektrického ohradníku. V neposlednom rade je potrebné zabezpečiť spoľahlivé prepojenie zdroja a ohrady. Dokonalého prepojenia dosiahnete použitím vysokonapäťového kábla.

Ak si neviete poradiť s výberom zdroja k elektrickému oplotku, tak neváhajte kontaktovať našich expertov na elektrický oplotok na t.č. 0903560158

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia