ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Ako umývať podlahu efektívne, tak aby ste sa pri tom nezapotili?

Ako umývať podlahu efektívne, tak aby ste sa pri tom nezapotili?

Aj vy doma ešte umývate podlahu pomocou rôznych mopov alebo handier, ktoré treba neustále žmýkať? Vďaka vedcom a ľuďom, ktorí pri výrobe pomocníkov do domácnosti premýšľajú, tu máme pre vás novinku, s ktorou sa žmýkanie stane minulosťou! Batériový čistič podláh Kärcher FC 3 Cordless. Nielenže sa s ním dostanete prakticky všade ale aj skráti vaše upratovanie. Ale ako je to vôbec možné? 

Umývanie pod stoličkou s čističom podláh

Samočistiaca funkcia je slovné spojenie, ktoré pri niektorých moderných elektrospotrebičoch neplní svoj význam tak ako má alebo vôbec. V tomto prípade to však rozhodne tak nie je. Vďaka špeciálne navrhnutému systému sa rotujúce valce pri každom otočení vlhčia čistou vodou zo zásobníka. Špinavá voda sa pritom automaticky presúva do osobitnej nádržky.

Týmto spôsobom je podlaha vždy o cca 20 % čistejšia než pri umývaní bežnými spôsobmi, čo znamená aj menej baktérií a lepší dojem pred návštevami.

Čistič podláh FC 3 Cordless je taký štíhly, že sa zmestí aj do miest ako napríklad pod závesným WC, bidetom alebo pod vyššie postele, kde sa usádza vždy najviac prachu. Tento šikovný pomocník má aj otočný kĺb, takže problémom pre neho niesu ani kúty a okraje. Podlaha po umytí nie je mokrá ale len jemne vlhká, čo znamená približne dve minúty schnutia. Elimunuje tak aj potenciálne úrazy spôsobené pošmyknutím sa na mokrej podlahe. Čo je na tom najlepšie, toto zariadenie využijete aj na podlahy z pravého dreva.

Okrem toho, nelimituje vás žiadny otravný kábel, ktorý sa zamotáva a na LED displeji vidíte aktuálny stav nabitia batérie. Umývať dokážete až približne 20 minút, čo stačí aj na menší byt. Návleky z mikrovlákna môžete jednoducho vložiť do práčky a prať až na 60 °C, čím sa zbavíte akýchkoľvek baktérií a zabránite tak ich množeniu. Tento mop dokáže používať prakticky každý – jeho pohyb je naozaj mimoriadne jednoduchý a ľahký.

Uľahčiť si život nie je náročné, musíte len vedeiť ako na to. S čističom podláh FC 3 Cordless si cenné minúty vášho života budete môcť usporiť napr. na príjemné chvíle strávené s vašou rodinou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia