ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Oslava 10 ročia!

Oslava 10 ročia!

Spoločnosť Kärcher oslavuje 10 rokov čističa okien WV 2 a my spolu s ňou, pridajte sa k nám a oslávte to spolu snami.

Ubehlo už 10 rokov ako Vám čistič okien Kärcher WV pomáha v domácnosti s umývaním okien bez veľkej námahy. S čističom okien Kärcher WV nepotrebujete používať rôzne druhy chémie na to, aby ste dosiahli žiarivý vzhľad okien. K významnému jubileu pripravila spoločnosť Kärcher mimoriadnu limitovanú edíciu WV 2 Premium 10 years edition. Čistič okien nie je prevedený v tradičných Kärcher farbách ale tento krát je to viac v štýle elegancie. Žlto-čierny dizajn vás ihneď zaujme a stane sa štýlovým doplnkom vašej domácnosti. Okrem toho vám ponúka dlhšiu výdrž batérie a tá je 35 minút, čo je o 40% viac ako pri obyčajnej WV 2, pre pohodlnejšie upratovanie.
Snahou firmy Kärcher je uľahčiť a skrátiť vám upratovanie, aby ste sa mohli venovať svojim koníčkom. Ak je práve upratovanie vašim koníčkom, tak si ho s čistiacimi strojmi Kärcher naozaj užijete!
Výbava umývacieho čističa WV 2 Premium je obohatená aj o sprejovú fľašku so stieracím systémom a  návlekom z kvalitného mikrovlákna + čistiacim prostriedkom. Výborný doplnok je úzka sacia hubica, ktorá vám umožní čistenie aj menších okien ako napríklad okien v garáži, či okien v pivniciach, ktoré sú oveľa menšie ako štandardné okná. Práve táto hubica vám umožní bezproblémové čistenie aj takýchto okien bez nadmerného úsilia.

Kliknutím na tento link sa dozviete viac ► https://www.agroobchod.sk/cistice-okien-s-odsavanim/karcher-wv-2-premium-10-years-edition
Stroj si viete zakúpiť na našej stránke kliknutím na tento link ►https://www.agroobchod.sk/cistice-okien-s-odsavanim/karcher-wv-2-premium-10-years-edition/?design

Prečo si kúpiť tovar značky Kärcher a prečo práve od nás ? Dobrá otázka!
⦁    Certifikovaný záručný aj pozáručný servis.
⦁    Sme certifikovaný predajca značky Kärcher.
⦁    Vyškolení Kärcher pracovníci, Vám ochotne poradia a zaškolia Vás ako správne používať  čistiacu techniku, tak aby ste predišli poškodeniu techniky.
⦁    Sme najstarší predajca značky Kärcher na Slovensku už vyše 25 rokov.
⦁    Vlastní servisní pracovníci.
⦁    Rýchle vybavenie reklamácií.
⦁    Poradíme vám s výberom techniky presne podľa Vašich požiadaviek a presne na vami požadované použitie.
⦁    Ústretovosť k zákazníkom, profesionálny prístup.
⦁    Showroom.
⦁    Dostupnosť širokej ponuky techniky. Predaj doplnkového sortimentu a náhradných dielov.
⦁    Zaručená kvalita techniky.
⦁    Zľavy pre našich zákazníkov na náhradné diely a príslušenstvá.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0903 560 158 alebo 0910951 952

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia