ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Novinka na truhu RLM 4 -roboticka kosacka

Novinka na truhu RLM 4 -roboticka kosacka

Ani Vam sa nechce stale stat a kosit vas travnit a priviest ho tak k dokonalosti ?...

Máme pre Vás pomocníka od značky Kärcher, ktorý to spraví za Vás a vy sa pritom ani nespotíte, ušetríte tak svoj cenny čas, ktorý môžete využit pre oddych a relax na záhrade. V priestore, ktorý je vymedzený drôtom sa robotická kosačka naviguje sama náhodným princípom po ploche vášho trávnika, pričom nezanecháva stopy po kosení ako normálne kosačky či krovinorezy. Vďaka svojmu naprogramovaniu voľne voliteľných začiatočných bodov sa pozdĺž vymedzovacieho drôtu spoľahlivo a ľahko dostane do každému kúta a tak sa postará o prefektný trávnik bez malej chyby. Tráva, ktorú RLM 4-robotická kosačka nadrobno naseká ostane v trávniku ako prirodzené hnojivo a nie je ju potrebné zbierať alebo hrabať zvyšky. O to, aby bol rez ostrý a presný sa starajú obojstranne brúsené nože z vysokokvalitného materiálu. Obidva prídavné mulčovacie nože znižujú znečistenie kosačky a podporujú mulčovaciu funkciu, potom Váš trávnik zanecháva prirodzne krásny aj bez zbytočných chemikálii. Keď je batéria RLM 4-robotickej kosačky prázdna úplne sama zájde do nabíjacej stanice, aby sa nabila. RLM 4- robotická kosačka bez námahy zvládne aj stúpania v záhrade do 45 percent.

Výhody robotickej kosačky RLM 4 od znacky Kärcher

4-nožový systém pre perfektný rez - dvojstranne brúsené nože pre perfektný rez. Mulčovacie nože proti znečisteniu kosačky a pre jemný mulčovací rez.

Schopnosť stúpania do 45 percent - horolezec v svojej triede. RLM 4 bez problémov zvládne aj stúpania v záhrade do 45 percent. Pogumované kolesá s drsným profilom sa starajú o optimálnu trakciu a veľmi dobrú priľnavosť k zemi.

Systém automatického nabíjania - ak je batéria takmer vybitá, zájde RLM 4 automaticky do nabíjacej stanice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia