ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Minerálne a soľné lizy za najlepšie ceny nájdete iba u nás!

Minerálne a soľné lizy za najlepšie ceny nájdete iba u nás!

Zaoberáme sa predajom a distribúciou rôznych druhov solí a niektorých kŕmnych surovín, preto by sme Vám radi ponúkli naše produkty.

Naše produkty používajú farmy, poľnohospodárske družstvá, žrebčíny, salaše, poľovnícke združenia, samostatne hospodáriaci roľníci, výrobcovia kŕmnych zmesí, chovateľské potreby a iní.

 

 

 

 

Soľné kocky Lisal

            Chlorid sodný vyrábaný mletím kamennej soli, lisovaný do kociek. Používa sa ako doplnok výživy pri nedostatku minerálov, napomáha tráveniu a dobrému fyzickému vývoju zvierat a udržiava osmotický tlak v bunkách.

 

Soľné kocky MultiLisal Se

Chlorid sodný vyrábaný mletím kamennej soli, lisovaný do kociek. Používa sa ako doplnok výživy pri nedostatku minerálov, napomáha tráveniu a dobrému fyzickému vývoju zvierat a udržiava osmotic- ký tlak v bunkách. Obsahuje stopové prvky Co,Mg,Se,Mn,Zn a I.

 

Soľné hrudy

Kusová soľ, ktorá sa získava banským spôsobom a následne sa triedi podľa veľkosti.

 

Ovipack pre ovce 20 kg

Minerálny liz OVIPACK je vhodný predovšetkým pre ovce. Zloženie lizu je prispôsobené potrebám zvierat a je obohatené o repkový a trstinový cukor, ktorý zvyšuje chutnosť lizu. Liz má kvalitnú a odolnú štruktúru, ktorá je dosiahnutá lisováním pri vysokom tlaku. OVIPACK je vhodný na pastvu ale aj do stajne. Obsahuje vitamín A v chránenej forme pre lepšie vstrebávanie.

 

NUTRILIZ KB 20kg

 je vhodný pre produkujúce dojnice, hovädzí dobytok, kozy a raticovú zver. Chutnosť lizu je podporovaná prídavkom repnej a trstinovej melasy. NUTRILIZ KB je lisovaný za vysokého tlaku, tím má pevnejšiu štruktúru a nerozpadáva sa. Je vhodný na pastvu ale aj do stajní.

NUTRILIZ KB sa vyznačuje vysokým obsahom selénu, je vhodný najmä v období gravidity a laktácie. Selén spolu s vitamínom E v tele gravidnej matky významne zvyšuje vitalitu narodených mláďat.

Nakupovať môžete tu ► https://www.agroobchod.sk/mineralne-lizy/

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia