ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kategórie
 
 
 
 
 

Kúpte čistič okien WV 2 Premium v exkluzívnej edícii " Ružová stužka" a podporte dobrú vec.

Kúpte čistič okien WV 2 Premium v exkluzívnej edícii
Zakúpte aj vy exkluzívnu, dizajnovú novinku od Kärcheru WV 2 Premium " Ružová stužka" zakúpením tohto produktu spoločnosť Kärcher Slovakia prispeje čiastkou vo výske 2 € na boj proti rakovine prsníka.

Zvíťazme spoločne nad rakovinou prsníkov!

Skoré zistenie ochorenia môže zachrániť nejeden život. Platí to hlavne u rakoviny prsníkov. Organizácia Ružová Stužka vykonáva už roky po celom svete osvetovú činnosť. Za pomoci kampaní na podporu osvety boja proti rakovine prsníkov a podujadiami, ktoré vzbudzujú pozornosť verejnosti, je vyzdvihnutý význam prevencie proti rakovine prsníkov.

Kärcher ako zodpovedná a sociálne angažovaná spoločnosť podporuje neziskovú organizáciu Ružová Stužka. V rámci podpory tejto iniciatívy Kärcher vytvoril exkluzívnu edíciu, čističov okien s odsávaním jeho prevedenie je charakteristicky rovnakej farby ako je farba ružovej stužky.

Z každého predaného čističa okien WV 2 Premium z limitovanej edície Ružová Stužka, odovzdá spoločnosť Kärcher Slovakia čiastku vo výške 2€ na boj proti rakovine prsníkov.

Chcem zistiť viac o Ružovej stužke  ► https://www.agroobchod.sk/cistice-okien-s-odsavanim/karcher-wv-2-premium-ruzova-stuzka/
Celú ponuku produktov Kärcher nájdete tu ► https://www.agroobchod.sk/karcher-cistiaca-technika/?design

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia